Mini-creche Boe-Boe

Kleinschalig, Professioneel en Vertrouwd!

Foto's

Woonkamer (...
Image Detail

Contactgegevens

Mini-creche Boe-Boe
Verlaat 67
2451 ZN Leimuiden
T: 0172-507523 
M: 06-20495650
E: info@boe-boe.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
van 7:00 tot 19:00 uur

KvK nummer:51929724
Registratienummer LRK:
136285041


 

 

5.1 Openingstijden

Boe-Boe is geopend van maandag t/m donderdag van 07.00 tot 19.00 uur. 

 

5.2 Brengen

Boe-Boe geeft er de voorkeur aan als de kinderen voor 9.00 uur gebracht worden. Dan kan daarna het dagprogramma gestart worden. Afwijkende tijden mogelijk in overleg. Boe-Boe biedt ouders ’s morgens bij het brengen van de kinderen de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken.

 

5.3 Ophalen

Bij het ophalen krijgt de ouder een uitgebreid mondeling verslag van de dag. Het slaap- en voedingsschema worden besproken en de bijzonderheden van de dag. Boe-Boe vindt deze mondelinge communicatie erg belangrijk en zal hier veel aandacht aan besteden.


5.4 Later ophalen dan gepland

Mocht de ouder niet in staat zijn om het kind op de afgesproken tijd op te halen, dan graag even bellen. De wachttijd wordt wel in rekening gebracht.


5.5 Ophalen door iemand anders dan de ouders

Mochten de ouders verhinderd zijn om het kind zelf op te komen halen, dan moet dit vooraf worden gemeld. Wanneer dit van te voren bekend is, dan dient dit ’s ochtends bij het brengen te worden doorgegeven. Boe-Boe wil dan graag de naam en uiterlijke omschrijving van de persoon in kwestie weten. Als dit pas later bekend is, dan moeten de ouders de hiervoor genoemde gegevens doorbellen.

 

5.6  Feestdagen

Boe-Boe is op alle officiële feestdagen gesloten. Dit gaat om Nieuwjaarsdag, Koninginnedag, 2ePaasdag, 2e Pinksterdag,  Hemelvaartsdag, 1e en 2e Kerstdag en om de 5 jaar ook op 5 mei.

 

5.7 Overige dagen

Op 24 december is Boe-Boe vanaf 17.00 uur dicht.

 
5.8 Vakantie

Boe-Boe heeft twee en een halve week vakantie in de zomerperiode en één week vakantie tussen Kerst en Oud en Nieuw. Deze weken is Boe-Boe gesloten. Ook is Boe-Boe nog twee maal per jaar een extra dag dicht. Deze sluitingsdagen worden zo vroeg mogelijk bekend gemaakt, zodat ouders de mogelijkheid hebben hier rekening mee te houden. Wanneer dat mogelijk is, mogen deze dagen geruild worden in de betreffende week.

Voor vervanging kunnen ouders het gastouderbureau raadplegen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.