Mini-creche Boe-Boe

Kleinschalig, Professioneel en Vertrouwd!

Foto's

Slaapkamer ...
Image Detail

Contactgegevens

Mini-creche Boe-Boe
Verlaat 67
2451 ZN Leimuiden
T: 0172-507523 
M: 06-20495650
E: info@boe-boe.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
van 7:00 tot 19:00 uur

KvK nummer:51929724
Registratienummer LRK:
136285041


 

Wat heeft Boe-Boe te bieden?

Boe-Boe is een Mini-creche (voor kinderen van 0-4 jaarwaarbij de persoonlijke aandacht en het welzijn van het kind voorop staan. Ieder kind is bijzonder en de moeite waard. Vanuit deze visie wordt elk kind op positieve wijze gestimuleerd en wordt geprobeerd het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten. Doordat de groep klein is, is hier voldoende tijd en aandacht voor. Ook kinderen die extra zorg nodig hebben, zijn welkom op Boe-Boe. Daarbij in acht genomen dat ik geen verpleegkundige ben en daar ook niet de benodigde diploma’s voor heb.

Mini-creche Boe-Boe is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Boe-Boe is gevestigd in mijn woning. Deze is GGD goedgekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Er is voldoende speelruimte zowel binnen als buiten. Ook is er een ruime keuze aan speelmateriaal.

Even voorstellen...

Mijn naam is Marscha Moes, geboren op 25 februari 1980. Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Leimuiden. Sinds mei 2008 woon ik in mijn huidige woning aan het Verlaat. Het is een heerlijk huis en ik woon er met veel plezier samen met mijn rode kater Gyzmo.

In 2001 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) in Leiden afgerond. Sinds die tijd werkte ik in de kinderopvang op een kinderdagverblijf in Nieuw Vennep.

Na al die jaren was ik toe aan een nieuwe stap. Ik werkte al op een klein kinderdagverblijf en vond dat veel voordelen hebben. Zowel voor de kinderen, als voor de ouders en de leidsters is dat prettig. Iedereen kent elkaar en dat maakt het persoonlijk. Toch denk ik dat het nog beter en persoonlijker kan en dat is de reden dat ik heb besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik wil kinderen graag in een kleine groep (maximaal 5 kinderen) opvangen in huiselijke sfeer. De kinderen krijgen hierdoor veel persoonlijke aandacht. Ze hebben wel leeftijdsgenootjes om mee te spelen, maar ze worden niet snel overprikkeld.

Ik ben Boe-Boe gestart in augustus 2011. Deze mini-creche is voor mij echt een droom die uitkomt.

De voordelen van Boe-Boe zijn:

- Een uurtarief van €5,50 (plus een vast bedrag van €59,00 per maand voor het gastouderbureau)
- Boe-Boe levert alle benodigdheden met uitzondering van luiers en flesvoeding
- Maximaal 5 kinderen op de groep (waarvan maximaal 2 onder 1 jaar)
- Professionele leiding
- U heeft recht op kinderopvangtoeslag
- Ruime openingstijden
- Een huiselijke sfeer met aandacht voor het kind

 
Boe-Boe is aangesloten bij gastouderbureau Kids First. Voor meer informatie over Kids First verwijs ik u door naar de website: www.kidsfirstgastouderbureau.nl

 

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.